Incasso via incassobureau

Incasso via incassobureau

U kunt de incasso overdragen aan een incassobureau. Een incassobureau kan beschouwd worden als een commercieel bedrijf, dat als doelstelling heeft het innen van openstaande vorderingen van derden. Een incassobureau brengt uiteraard kosten in rekening, alleen de wijze waarop dat gedaan wordt kan variëren. Er kan bijvoorbeeld een percentage van het bedrag van de incasso betaald moeten worden, of er is sprake van een abonnement of er wordt bijvoorbeeld op basis van no cure no pay gewerkt, of op basis van een eenmalig bedrag zoals dossierkosten.

 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

3 reacties op “Incasso via incassobureau

 1. In een gesprek zal na afspraak door ADS Incasso uitgelegd worden hoe de aangeleverde facturen tot dossiers worden verwerkt en wat de werkwijze zal zijn. Elke stap zal duidelijk uiteengezet worden. Indien nodig zal de schuldenaar met een fluwelen handschoen moeten worden aangepakt om een toekomstige relatie niet in de weg te staan of zal er met harde(re) hand moet worden opgetreden. De keuze is aan u.

  ADS Incasso is telefonisch bereikbaar op 0546-537142 en heeft een website http://www.ads-incasso.nl

 2. ADS Incasso heeft voor een opdrachtgever uit Borne een reeks openstaande rekeningen bij een particulier uit Twello behandeld. Eerst deed de particulier alsof zij geen post ontvangen had, maar na telefonisch contact en mail verkeer is doorgedrongen dat uitstel van betaling geen nut had. De particulier heeft daarop besloten om tot betaling over te gaan waardoor dit dossier gesloten kon worden.

  De opdrachtgever, het klussenbedrijf, heeft veel voordeel gehad bij het inschakelen van ADS Incasso omdat er een oplossing is gekomen voor een niet bestaand geschil en nu door tussenkomst van ADS Incasso een betaling is ontvangen. De openstaande rekeningen behoren tot het verleden.

  Maak ook gebruik van de diensten van het incassobureau uit Almelo dat landelijk werkt!

  Bel ADS Incasso op tel: 0546-537142.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 + 25 =